Arrangement på Sølvgarden

På Sølvgarden har me ulike arrangement igjennom heile året. Her finn du informasjonen du treng!

23. FEBRUAR: Ølsmaking med Bygland Bryggeri

Smak deg gjennom ulike ølsortar frå Bygland Bryggeri!
Torkjel tar oss igjennom ei reise i øltradisjonar og -historie. Det vert servert forskjellige øl i kombinasjon med ost og spekekjøt.
Bygland Bryggeri har base på Austad i Bygland. Siden oppstarten har de spesialisert seg på å kombinere norske råvarer og bryggetradisjoner for moderne smaksløker. Einer og kveik (norsk gjær) er hyppig brukt, og alle ølsortene har dialektnavn med historier og design som forklarer både navn og ølet. Bygland har på kort tid høstet flere utmerkelser for både sine tradisjonsøl og IPAer, bl.a. terningkast 6 og beste IPA i VGs sommerøltest.

Påmelding innan 22. februar på tlf 379 36 130 eller epost booking@solvgarden.no
Begrensa antall plassar!
Kr 395 pr person
23. FEBRUAR: Folkemusikkpub

Det vert Folkemusikkpub med Gunnar Stubseid i vinterferien!
Ta gjerne med eige instrument og gangarsko.
Restaurantkjøkkenet er ope til kl 21, bestill gjerne bord på forhånd på tlf 379 36 130, PM eller send ein epost til booking@solvgarden.no
Treng du overnatting bestiller du det enkelt her (opp i høgre hjørne)
Velkomen!
1. MARS: Skalldyraften

Velkomen til buffet med blant anna reker, blåskjell, sjøkreps, variantar av laks, skagenrøre, fiskesuppe, aioli, majones, gode salater og godt brød, dessertbord og kaffe.
Et så mykje du klarar!
Kl. 18-21. Kr 515,-
Me anbefaler bordbestilling!
Tlf. 37936130 | booking@solvgarden.no | Facebook  | https://booking.solvgarden.no/no/standalone-extras
1. MARS kl 21: Konsert med Jon Solberg og Anders Røine

Kanskje er desse to musikarane ukjende for mange, i så fall har de noko å glede dykk til! Dei held nemleg konsertar av høg kvalitet. Jon og Anders held til i Bø i Telemark og har drive med musikk det meste av sine godt 40-50 årige liv. Jon er vokalist i bygderockgruppa Ni Liv og har si eiga visekarriere på si der han stort sett framfører viser der han sjølv står for tekst og melodi. Han spelar gitar, fele og banjo.

Med seg har han multiinstrumentalisten Anders Røine der hardingfele, munnharpe, gitar og ikkje minst langeleik er blant dei instrumenta han trakterer. Langeleiken har han i tillegg plugga inn på straumnettet, noko som er med på å gjere konsertane til ei unik oppleving. Anders er folkemusikar og har bl.a. vunne Landskappleiken på munnharpe 5 gonger og har også fått spelemannsprisen.

Jon Solberg og Anders Røine held konsertar som blir ei sjeldan oppleving. Du blir dregen med inn i tekstene som «gjør hodet litt klokere og hjertet varmere» for å sitere Olav Solvang i Vårt Land når han omtalar ei av Jon sine CD’ar. I tillegg er Jon dyktig på mellomsnakk, – det utøvaren seier mellom songene. Til saman gjer dette Jon Solberg til ein framifrå formidlar.

Begge to er spelemenn og konserten er krydra med lekre soloar på diverse instrument. I god spelemannstradisjon showar dei også i løpet av konserten der me kanskje kan få oppleve Jon med fela i ein drivande versjon av Cotton Eye Joe eller Anders som tek ein Hank Williams-låt og akkompagnerer seg sjølv på langeleik. Dette er moro – og dette er dei aleine om!

Billett kr 250 i døra kontant eller vipps. Arrangør: Kvinlog kulturformidling

27. MARS: Folkemusikkpub

Onsdag før skjærtorsdag er Hallvard T. Bjørgum klar for den årlege Folkemusikkpuben!
Ta gjerne med eige instrument og gangarsko.
Restaurantkjøkkenet er ope til kl 21, bestill gjerne bord på forhånd på tlf 379 36 130, PM eller send ein epost til booking@solvgarden.no
Treng du overnatting bestiller du det enkelt her (klikk oppe i venstre hjørne)
Velkomen!
20. APRIL: Etterpåscooter

Det vert bakkedrag i Brokke Alpinsenter på dagtid og me skipar til ETTERPÅSKOTER på kvelden.

Restauranten er open til kl 21, me serverer Scooterbiff! Bestill gjerne bord på tlf 379 36 130 eller epost til booking@solvgarden.no

Treng du overnatting kan det bookes enkelt her (trykk på knappen oppe til høgre)

 Arly Karlsen, Martin Karlsen og Stian Øvland sørger for god musikk og topp stemning!

Arly Karlsen har lang fartstid som artist og har turnert verden over.
Hans dype og varme røst har alltid fascinert publikum og har gjennom tidene utgitt 12 plater, både som solo-artist og sammen med andre.
Det første store gjennombruddet kom med bandet Western Swingers på 80 tallet.
Det ble utgitt 5 plater, som har resultert i 3 gullplater.
Hans solokarriere startet i 2001 og har ugitt 4 solo-album.
I 2005 vant Arly prisen for ”Male Vokalist of The Year” i European CMA Chart List.
Han hadde mange nr 1 hits på denne listen. Han har sunget sammen med storheter som Boby Bare, Gene Watson, Bellamy Brothers og Joanne Cash m.f.

CC: kr 300,-
Aldersgrense: 18 år
17. Mai: Folkemusikkpub

Daniel Sandén-Warg speler opp til folkemusikkpub på sjølvaste nasjonaldagen!

Ta gjerne med eige instrument og gangarsko.
Restaurantkjøkkenet er ope til kl 21, bestill gjerne bord på forhånd på tlf 379 36 130, eller send ein epost til booking@solvgarden.no
Treng du overnatting bestiller du det enkelt her (opp i høgre hjørne)
Velkomen!