Mat & drikke

Restauranten er open kvar dag, og serverer ein rikhaldig meny, frå det enkle, til full à la carte meny, til jolebord med vår velkjennede jolebordbuffè. Me legg stor vekt på mat med rot i norske mattradisjonar og kortreist mat. Vi tilbyr både vår egen meny eller selvkomponert meny til selskap og bryllup for en minnerik opplevelse her i idylliske Setesdal.

Restaurant & Bar

Restauranten er open kvar dag, og serverer ein rikhaldig meny, frå det enkle til full à la carte meny. Smedens bar har ulike arrangementer gjennom året med en innvendig atmosfære fra femti år tilbake i tid.

Selskap & Bryllup

Skal du feire ein stor dag eller ein betre middag saman med familie og vener? Ja, då vil vi gjerne hjelpe deg og leggje til rette for ein minnerik dag. Vi har eigen selskapsmeny til barnedåp, konfirmasjon og bryllup. Men vi sett gjerne opp ein eigen meny etter ditt ønskje.

Jolebord

Jolestemning med ekte fjelluft! Vi tilbyr vår velkjende jolebuffè som har alt av tradisjonell norsk jolemat med tillegg av våre lokale spennande spesialiteter som heimebaka lefse og nepespa.