Mc-touring Suleskarvegen

Opplevingar og attraksjonar i Setesdal

Vi ønskjer å tilretteleggje for opphaldet ditt her hos oss, og kan tilby MC klosser og parkering i garasje.

Sølvgarden ligg i idylliske Setesdal blant fossar og fjell. Her kan du slappe av i rolege omgjevnader, nyte flott natur, oppleve kultur og tradisjonar. Vi ligg i sentrum av tettstaden Rysstad, rett ved elva Otra, og vi er det perfekte utgangspunkt for dagsturer på Mc. Hotellet er klassifisert av RBL til 4 stjerner, og camping er klassifisert til 5 stjerner.

Hos oss finn du eit vidt tilbod av opplevingar, forslag til turar, attraksjonar i Setesdal innenfor 1 – 2 times kjøretur. Vi har også laga eit eige kart med spennande vegar og attraksjonar for lengre turar.

Vi ligg midt i knutepunktet mellom nord – sør og øst – vest. Med korte avtstander til mange vegar som egner seg særdeles godt for mc turar. ca. 2 timer fra Stavanger og Kristiansand, ca. 1 time fra Hovden og Evje, og 1,5 time til Lysefjorden og Telemark.

Suleskarvegen mellom Setesdal og Sirdal/Lysefjorden åpner 20 mai kl 12:00! Dette er ein fantastisk flott tur!

Anbefalte dagsturer

Brokke-Suleskarvegen- Lysefjorden, Kjeragsbolten, Prekestolen, Valle-Dalen, RV 9 Setesdal, Haukelifjell og med mange gamle, smale trasèar som er ypperleg for turkjøring på MC. Alt saman innanfor avstandar som eigner seg for dagsturar. Bjoren på Byglansfjord er å anbefale. Og på ein time er du over i Sirdal eller i Telemark. Ein tur til Lysebotn, kanskje i kombinasjon med fottur til Kjerag. Ein tur til Kjeragbolten er ei stor oppleving for dei fleste. For “Aventbike” har vi mange flotte grusveier i området. Rygnestadloftet og Tveitetunet er begge flotte tun fra gamle tider som er vel verd eit besøk.

Kart over Norgesturer.no